Over Holland Expat Desk

Holland Expat Desk is in 2010 opgericht door Linda Meyer en Laura Heijnen. Beiden hebben vele jaren ervaring in het begeleiden van internationaal opererende werknemers en hun in Nederland gevestigde werkgevers.

Linda Meyer Linda Meyer heeft meer dan 15 jaar ervaring in de internationale expat advisering. Voordat zij Holland Expat Desk startte werkte ze bij twee accountants- en belastingadvieskantoren uit de Nederlandse top 5. Daarnaast heeft Linda bijna 10 jaar als Tax Manager expat ervaring opgedaan bij de Corporate Fiscal Department van Philips.

Haar ervaring omvat het gehele gebied van expat tax en sociale zekerheidsadvisering: van het samenstellen van Nederlandse aangiften tot belasting- en sociale zekerheidsadvies. Daarnaast is Linda gespecialiseerd in migratieformaliteiten. Dit omvat onder andere het aanvragen van kennismigrantenregeling, verblijfs- en werkvergunningen. Tevens is Linda de expert op het gebied van de 30%-regeling. Linda Meyer LinkedIn

Laura Heijnen Laura Heijnen heeft ruim 10 jaar ervaring in de internationale expat advisering opgedaan als Tax Manager bij de Corporate Fiscal Department van Philips.

Haar ervaring omvat zowel de fiscale advisering aan werkgevers als de advisering aan expats. Daarnaast is Laura gespecialiseerd in de begeleiding van Nederlandse werknemers die naar het buitenland worden uitgezonden. Deze expertise bestaat uit de fiscale advisering en het opstellen van de Nederlandse belastingaangifte. Laura heeft speciale interesse en ervaring in Nederlands-Belgische en Nederlands-Duitse belastingzaken (de zogenaamde grensarbeiders). Laura Heijnen LinkedIn


Holland Expat Desk

Postbus 231
5580 AE Waalre
Nederland
+31 (0)6 12134837
+31 (0)6 12366794
Nederlands | English